Pénteken lezárják az Andrássy utat

A Terézvárosi fesztivál rendezvényei miatt a buszok terelve közlekednek.

Forrás: MTI2024. 08. 22. 16:40
Budapest, 2021. március 20.
Az Andrássy út látképe, középen hátul a Millenniumi emlékmû avagy Ezredévi emlékmû Budapesten, a városligeti Hõsök terén, középen a 36 méter magas oszlopon a kitárt szárnyú Gábriel arkangyal szobra áll.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Fotó: MTVA/Róka László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken éjféltől vasárnap éjfélig lezárják az Andrássy utat az Izabella utca és a Kodály körönd között a Terézvárosi fesztivál rendezvényei miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

Ebben az időszakban a 105-ös, a 210-es, a 210B és a 979-es autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon, az Izabella utcán és a Podmaniczky utcán közlekedik,

a Hősök tere, a Bajza utca és a Kodály körönd megállók helyett a 76-os trolibusz Ferdinánd híd (Izabella utca) megállójában, a Dózsa György útnál létesített Honvédkórház ideiglenes megállóhelyen, valamint a 72-es trolibusz Szinyei Merse utca megállóhelyén áll meg.

A 979A éjszakai járat pénteken és szombaton éjszaka a Hősök tere helyett csak az Oktogonig jár.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.