Videón a kiürült Keleti pályaudvar, a vonatok is eltűntek az állomásról

A MÁV hamarosan újabb tájékoztatást ad.

2024. 08. 26. 11:00
Budapest, 2024. augusztus 25.
Kisiklott Intercity vonat a Keleti pályaudvar közelében 2024. augusztus 25-én. Jelentõs korlátozásokra, késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani.
MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A teljesen üres pályaudvarról készült videófelvétel került fel az internetre, a felvételen az is jól látható, ahogy mentik a kisiklott vonatszerelvényeket a Keleti pályaudvar közelében.

A hazai vonatközlekedés egy része azután omlott össze, hogy vasárnap este a Kolozsvárról Budapestre érkező intercity kisiklott. A baleset miatt továbbra is korlátozásokra, jelentős késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani a Keleti pályaudvart érintő vasútvonalakon, a szakemberek folyamatosan végzik a kisiklott kocsik visszaemelését, hogy mielőbb megindulhasson a vonatforgalom. 

A Keleti pályaudvar – bizonytalan ideig – nem indít és nem fogad vonatokat, az érintett vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak, és hosszabb eljutási időre kell számítani. 

A MÁV hétfő délután sajtótájékoztatón számol be balesetről, a jelenlegi és várható forgalmi helyzetről, valamint a helyreállításról.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.