Ámokfutásba kezdett egy magyar turista a reptéren, miután megvágta a saját nyakát

Az egyik várakozó még a bőröndjét is hozzávágta, hogy megfékezze.

2024. 09. 10. 17:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 48 éves férfi Törökországból érkezett Kolumbia fővárosába, ahonnan néhány napot követően tovább akart utazni, derül ki a helyi értesülésekből. A jegyét a reptéren próbálta megvásárolni, de miután kiderült, hogy nincsen elég pénze, őrjöngésbe kezdett. A férfi azt hangoztatta, hogy ellopták minden csomagját és a pénzét, ezért nincsen nála semmi – írja a Daily Mail egy szemtanú beszámolója alapján.

A portál értesülései szerint magyar állampolgárságú Hrisztov V. ezután sikeresen felvette a kapcsolatot nővérével, aki azt követően elutalta számára a megfelelő összeget, de a reptéri bankautomatából valamiért mégsem tudta felvenni a pénzt, ami miatt dühös lett. Ezt követően 

tombolni kezdett, széttört egy üvegpalackot, amit a nyakához szorított. Üvöltözve fenyegetőzött a váróban ülő utasokkal, majd meg is vágta magát a nyakánál, szemtanúk szerint ömlött a vér a férfi nyakából, de nem volt mély a seb.

A helyszínre érkező rendőrök megpróbálták bekeríteni és segítséget nyújtani a férfinak, ekkor viszont elfutott, amire az egyenruhások végül sokkolóval próbálták megállítani, de sikertelenül, mert továbbfutott. Az egyik várakozó még a bőröndjét is hozzávágta. Végül sikereresen megfékezték a férfit és egy közeli klinikára vitték, ahol ellátták a sérüléseit, majd elengedték – derült ki a kolumbiai rendőrség közleményéből. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.