Dúró Dóra: A családok védelmében ragasztottuk át a plakátot + videó

Ahogyan az várható volt, az idei ARC kiállítás is nagy visszhangot váltott ki, a Mi Hazánk át is ragasztott egy plakátot. Dúró Dóra szerint újabb szintre emelkedett a családellenes propaganda.

2024. 09. 24. 18:24
Dúró Dóra Fotó: Facebook
Dúró Dóra Fotó: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Házi áldás népviseletbe öltözött csókolózó nők, befóliázott leszbikus pár, csak néhány plakát a Bikás parkban felállított tárlatból. Az idei ARC témája a Család? címet viseli. Az egyik képen pedig egy csecsemő köré többek között a következő szavakat írták: mindig piszkos ruha, lebutulás, logó cicik, fülbevaló. Ez volt az a plakát, amit a Mi hazánk átragasztott és pozitív üzenetű szavakkal látták el az alkotást.

– A családok védelmében ragasztottam át a legfelháborítóbb plakátot, amin több hazug állítás is szerepelt az anyasággal kapcsolatban

 – mondta a Magyar Nemzetnek a Mi Hazánk elnökhelyettese. 

Dúró Dóra szerint a kiállításon a családdal kapcsolatban több negatív jelző szerepel, mint pozitív.

A politikus szerint a kereszténységet és a családot azért éri folyamatos támadás, mert ez tud védőhálót nyújtani az embereknek, és könnyen befolyásolható fogyasztóvá akarják őket süllyeszteni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.