Holnap már a nap is előkerül, de csak mutatóba + videó

Marad a zömmel borult, esős idő.

2024. 09. 09. 18:39
Fotó: MTI/EPA/Dzsagadis
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nap hátralévő részében borult lesz az ég, alapvetően sokfelé számíthatunk csapadékra, főleg a Dunántúlon több helyen tartós, jelentős mennyiségű esőre – derül ki a HungaroMet előrejelzéséből.

Éjszaka nyugat felől szűnik a csapadék, a Dunántúlon egyre inkább szakadozik, csökken a felhőzet, kedden arrafelé már több órára kisüt a nap.

Ezzel szemben a Dunától keletre még nagyrészt borult, csapadékos idővel indul a kedd, a tartósan eső délután az északkeleti tájakon szűnhet meg legkésőbb, de helyenként futó záporok nyugatabbra is előfordulhatnak.

Hétfőn még a délkeleti légmozgás élénkül meg több helyen, kedden viszont már az északnyugatira forduló szelet kísérik sokfelé erős, néhol viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 21 és 26 fok között valószínű, ennél hűvösebb idő a tartósan felhős, csapadékos keleti, északkeleti tájakon lehet.

 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Dzsagadis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.