Magyar Péter brüsszeli szabályokat akar, de a kormány nem engedi be a migránsokat + videó

Menczer Tamás szerint a Tisza Párt elnöke notórius hazudozó.

2024. 09. 14. 14:30
Strasbourg, 2024. július 16.Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője sajtótájékoztatót tart Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án.MTI/Purger Tamás
Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter egy notórius hazudozó. Ez az egyik oka annak, hogy a Fideszben sohasem kapott politikai munkát – jelentette ki Menczer Tamás a közösségi oldalán.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Tisza Párt elnöke

mindig kért, könyörgött, pitizett, de soha nem kapott, és ennek egyik oka az, hogy egy notórius hazudozó.

Menczer Tamás rámutatott: Magyar Péter most a bevándorlásról hazudozik.

Az igazság azonban az, hogy amíg az Orbán-kormány vezeti az országot, Magyarországból soha nem lesz bevándorlóország, és soha, sehol nem lesz migránstábor.

– Ha Brüsszel azt akarja, hogy engedjük be a bevándorlókat, akkor összegyűjtjük őket, felrakjuk a buszra, és elvisszük Brüsszelbe Von der Leyen asszonynak ajándékba. De Magyarországon egy sem marad – tette hozzá a kommunikációs igazgató. Emlékeztetett, hogy

Magyar Péter brüsszeli szabályokat akar.

– Pontosan tudjuk, hogy a brüsszeli szabályok hová vezetnek. Látjuk ezt Németországban, Franciaországban és sok más országban is. Ártatlan emberek tömegeit gyilkolják meg – hangsúlyozta Menczer Tamás. Hozzátette: „Mi ezt soha nem fogjuk engedni. Számunkra a magyar emberek biztonsága a legfontosabb.”

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.