Menczer Tamás: Magyar Péter oda fog jutni, ahová Jakab Péter jutott + videó

Magyar Péter egy notórius, beteges hazudozó, aki bármit elmond, bármit bemond, bármilyen szerepet eljátszik – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója a Bayer-show vasárnap esti adásában. Menczer Tamás szerint a Tisza Párt elnöke a magánéletében is megbukott.

2024. 09. 30. 7:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Korábban azt mondtuk, hogy ő az új Márki-Zay Péter, és ez sok tekintetben igaz is, de én ki szoktam egészíteni azzal, hogy egyébként ő az új Jakab Péter is – jellemezte Magyar Pétert a Fidesz kommunikációs igazgatója a Hír TV Bayer-show című műsorában. Menczer Tamás hozzátette:

Magyar Péter azért hasonlít kísértetiesen Jakab Péterre, mert bármit képes rezzenéstelen arccal előadni, ez egyben azt is mutatja, hogy a Tisza Párt elnöke egy notórius hazudozó.

Magyar Péter először azt mondta, hogy nem fog politizálni, másnap már politizált, azt mondta, hogy nem megy az Európai Parlamentbe, aztán mégis ment, aztán azt mondta, szereti a családját, később azt, hogy szereti a barátnőjét, aztán kiderült, hogy az összes nő, aki körülötte volt, rettegett – összegezte a politikus. A kommunikációs igazgató szerint Magyar Péter a magánéletében is kudarcot vallott, hiszen a volt felesége, majd a volt élettársa is egybehangzóan ugyanazt állította, hogy agresszív, félelemkeltő és önző.

Majd Menczer Tamás kihívást intézett a Tisza Párt elnökéhez:

Szedd össze a bátorságodat, legyél férfi, és ha már a 2026-os választásról beszélsz mindig, akkor az én választókörzetemben indulj el, legyél kedves!

Ezt követően azt üzente Menczer Tamás, hogy Magyar Péternek ki kellene bújnia a mentelmi joga mögül, és most már ideje lenne vállalni a felelősséget.

 

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.