Nem akármilyen mutogatós szatírt sikerült elkapni, amit művelt, mind közül a leggátlástalanabb húzás volt

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt. Az elkövető egy vasúti kocsiban utazó nőnek megjegyzéseket tett, majd miközben beszélt hozzá, levette a nadrágját, és a nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 09. 16. 11:43
anonymus,maszk
illusztráció Fotó: Shutteestock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július közepén a Miskolcról Szerencsre tartó személyvonaton egy kocsiban utazott egy férfi  egy számára ismeretlen nővel. Menet közben a férfi a vele szemben ülő nőnek szexuális tartalmú megjegyzéseket tett, majd a nadrágját letolta, nemi szervét elővette, és a nőre nézve, hozzá beszélve nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett – olvasható a vádiratban. 

A sértett, hallva a szexuális ajánlatokat és látva a vádlott cselekményét, megijedt, sírva fakadt, a legközelebbi vasútállomáson leszállt a vonatról, míg a vádlott futva távozott a helyszínről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott. Az ügyészség indítványozta azt is, hogy a bíróság a próbaidő tartamára rendelje el a pártfogó felügyeletét, és külön magatartási szabályként írja elő a párfogó felügyelő által szervezett közösségi foglalkoztató programban, életvezetési tanácsadáson való részvételt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.