Tragédiával végződött az eltűnt fiatalember esete, akit az egész ország keresett

A szomorú hírt a 29 éves Dani édesanyja osztotta meg.

Forrás: BORS2024. 09. 17. 22:24
Forrás: PEXELS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még szeptember 6-án tűnt el Dani. A 29 éves Bódog Dániel Alex Kalocsa és Dusnok között szállt le egy buszról, mert rosszul érezte magát. Édesanyja azonnal elindult érte, ám mire odaért a fiút már sehol sem találták - írja a Bors.

A fiút azóta mindenhol keresték, édesanyja nem adta fel a reményt, hogy fia még előkerül és épségben szoríthatja magához. Azonban kedden, szeptember 17-én szomorú hírt közölt az édesanya: Danit sajnos baleset érhette és az életét vesztette.

Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatasokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket...az együttérzést!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.