Új fotók jelentek meg a brutális hortobágyi balesetről + videó

A személyautó teljesen megsemmisült.

Forrás: Haon2024. 09. 07. 10:57
baleset, hortobágy, tűzeset, lángok
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos baleset történ még csütörtök éjszak Hortobágy térségében, órákra le is zárták a 33-as főutat – emlékeztetett a Hajdú-Bihar vármegyei hírportál (Haon). A hírportál beszámolója szerint, egy kisterhetautó és egy személygépjármű ütközött össze, mindkét jármű az oldalára borult. 

Fotó: Tóth Imre/Haon

A személyautó roncsai alá a sofőr beszorult, s bár kiemelték onnan a tűzoltók, a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. A kisteherautó az ütközés után kigyulladt, majd ezer négyzetméteren az avar is égett. 

Fotó: Tóth Imre/Haon

Az égő járműben ketten utaztak, a két fiatal férfi időben el tudta hagyni azt, könnyebb sérülésekkel szállították őket kórházba. A Haon fotóriportere újabb képeket közölt, amelyen látszik: a személyautó teljesen megsemmisült.

Mint arról lapunk is beszámolt, nem ez az egyetlen tűzeset történt a napokban: pénteken kigyulladt a miskolctapolcai Barlangfürdő tetőszerkezete, a tűzoltóknak csak éjszaka sikerült megfékezniük a tüzet, szombaton pedig egy nyíregyházi üzem munkagépei borultak lángba, tizenöt embernek kellett elhagynia az épületet.

Borítókép: A balesetet szenvedett személyautó Hortobágy térségében (Fotó: Tóth Imre/Haon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.