Utasokkal teli busz borult fel Zala vármegyében

Többen is megsérültek.

Forrás: Mandiner, ZAOL2024. 09. 13. 19:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Utasokkal teli buszt ért baleset Borsfa térségében pénteken – írta a Zala vármegyei hírportál információi alapján a Mandiner.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, a ZAOL megkeresésére elmondta, hogy 2024. szeptember 13-án, 15 óra körül egy autóbusz és egy személygépkocsi karambolozott a 7536-os út 4-es kilométerénél, Borsfa közelében.

A balesetben a buszon utazók közül ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg a személyautó vezetője súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

 A helyszínre a letenyei, nagykanizsai és lenti hivatásos tűzoltók, valamint a letenyei és becsehelyi önkéntesek érkeztek – közölték.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentést teljes útlezárás mellett hajtották végre. A tűzoltók a busz szélvédőjét kivágva szabadították ki a 22 utast, valamint kiemelték az autó sofőrjét is a járműből. A balesetet szenvedett munkásbusz utasaiért mentesítő járat érkezett a helyszínre.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.