Bajban van Magyar Péter: rekordnézettséget hozott a Vogel-interjú

A Tisza Párt elnökének volt barátnője az interjúban elárulta miért félt Magyartól.

2024. 10. 02. 9:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter korábbi barátnője, Vogel Evelin exkluzív interjút adott az Indexnek, amely szeptember 25-én jelent meg és abszolút rekordot jelentő 1,35 millió megtekintést hozott az Index és az Indamedia különböző felületein – derül ki a portál tájékoztatójából.

Az interjúban Vogel Evelin a következőkről beszélt:

  • Már a Tisza Párt kezdeteinél Magyar Péter barátnője volt, így látta, hogy miként alakult a pártelnök elképzelése politikai fellépéséről és szervezési kérdésekről. Hozzátette, hogy nem egyedül Magyar Péter érdeme volt, hogy idáig jutott. A megfelelő emberek támogatására volt szükség, akik hittek a változásban.
  • Vogel Evelin utalt megismerkedésükre, valamint kapcsolatukra. Kétli, hogy Magyar valóban változást akart az országban.
  • A március 15-én tartott rendezvényen a nő is segítette kapcsolatrendszerével. Magyar Péter „még nem érezte magában azt az erőt, amit most érez”. Vogel Evelin felidézte, hogy amikor a politikus bement az ügyészségre, akkor rábízta a laptop és különböző dokumentumok elrejtését, pedig a nő szerint ezek nem váltottak ki akkora hatást, mint remélte.
  • A volt barátnő visszaemlékezett arra is, amikor a párt leendő pénztárnokát bemutatta Magyar Péternek, de nem akarta részletezni, pontosan ki ez a személy. Azt viszont igen, hogy a politikus „csak saját magára hallgat”, meg esetleg Radnai Márkra, a párt alelnökére.
  • A kampányidőszakban csak saját magára koncentrált a politikus, Vogel Evelin állítása szerint. A csapata foglalkozott a szervezetépítéssel, ha elégedetlen volt, akkor barátnőjén vezette le. „Nehéz eset volt, negatív visszajelzései voltak, mindenki rosszul dolgozott, mindenki hülye, mindenki agyhalott.”
  • Viszonyuk megromlása után elmondása szerint Magyar Péter egyre agresszívebben viselkedett vele, ezért féltette a gyermekét. Kételkedni kezdett, hogy folytassa-e kapcsolatát a politikussal. A választások előtt pár nappal párja azt mondta neki, szeretne vele maradni, de annyira azt se bánja, ha szakítanak, mert úgyis „bárkit megkaphat ebben az országban, ebben a pozícióban”. Ekkor eldöntötte, hogy szakít a férfival.
  • Vogel Evelin szerint a Tisza Párt elnökének titka abban rejlik, hogy olyan környezetből jött, hogy hitelesen tud beszélni. Ki tudja rántani az apátiából az embereket, jó kommunikációs készségei vannak. Viszont az emberek nem látják, kicsoda valójában, „mert ő nem az, aminek látszik”.

Magyar Péter már az interjút követően két órán belül a közösségi oldalán tett közzé reakciót. A Tisza Párt elnökének Facebook-bejegyzésére Vogel Evelin is válaszolt, mondván, számított rá, hogy a politikus agresszívan fog reagálni. 

Borítókép: Vogel Evelin kitáltalt Magyar Péterről (Forrás: Index, képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.