Halálos baleset történt a 75-ös úton

Kisteherautó és kamion ütközött össze.

Forrás: ZAOL2024. 10. 02. 22:08
rendőrautó, motoros
Forrás: Police.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset a Bak és Pölöske közötti szakaszon történt. A Zala vármegyei hírportál információi szerint a helyszínre a zalaegerszegi és pacsai tűzoltókat, valamint a mentőket riasztották. A kamion az árokba sodródott, vontatmánya teljes szélességében elfoglalja az úttestet, ezért az arra közlekedőknek akár több órán át tartó teljes zárásra kell számítaniuk. Tudomásunk szerint a balesetnek halálos áldozata is van. 

Fotó: ZAOL/Gyuricza Ferenc

A lap szerint az úgynevezett sohollári kanyarokban egy Bak felől Keszthely irányába tartó, magyar rendszámú pótkocsis járműszerelvény ütközött egyelőre tisztázatlan körülmények között a szemből érkező, ugyancsak magyar rendszámú Volkswagen LT típusú kisteherautóval. Utóbbi vezetője – egy Zala vármegyei településen élő középkorú férfi – a baleset során az élettel össze nem egyeztethető sérüléseket szenvedett, így a helyszínen elhunyt. 

Holttestét a tűzoltók vágták ki járműve utasfülkéjéből.

Mindkét járműben egy személy tartózkodott, a pótkocsis szerelvény vezetője nem sérült. Az úttest az eső miatt nedves, de tiszta, azaz falevelektől, letöredezett gallyaktól mentes volt. A baleset okainak vizsgálatára, valamint a felelősség kérdésnek megállapítására a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálatot indított.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.