Három belvárosi villamosjárat közlekedése változik csütörtöktől

November 3-ig karbantartási munkák lesznek a Boráros és a Fővám tér között.

Forrás: MTI2024. 10. 21. 14:53
Fotó: Róka László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem közlekedik a 2-es, a 2B és a 23-as villamos a Boráros tér és a Fővám tér között október 24-től, csütörtöktől november 3-ig, vasárnapig karbantartás miatt – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A villamosok két szakaszon közlekednek: a Jászai Mari tér és a Fővám tér, valamint a Boráros tér és a dél-pesti végállomásaik között.

A Boráros tér és a Fővám tér között pótlóbusz jár.

A 2B és a 23-as villamos rövidített útvonalon, Pesterzsébet, Pacsirtatelep és a Boráros tér, illetve a Keleti pályaudvar és a Boráros tér között közlekedik.

A belváros felé utazóknak a BKK a nagykörúti 4–6-os villamosok, valamint az M3-as metró használatát javasolja. A munkálatok miatt a Salkaházi Sára rakparton a közúti forgalom irányonként csak egy sávot használhat a Közraktár utca előtt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.