Három tárgyalási javaslatot tett a békéért Orbán Viktor

A miniszterelnök továbbra is a tárgyalások erejében hisz.

2024. 10. 13. 16:48
Prime Minister Viktor Orban presents the Hungarian EU presidency's program to the European Parliament in Strasbourg on October 9, 2024
Prime Minister Viktor Orban presents the Hungarian EU presidency's program to the European Parliament in Strasbourg on October 9, 2024 (Photo: Sandor Csudai)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A sajtóban ma már olvasható olyan cikk vagy olyan cikkek, én magam találkoztam ilyennel, amelyek arról szólnak, hogy a világ hogyan pusztulna el egy atomháború esetén. Meglehetős precizitással, pontossággal írják le azt, hogy a világ hogyan pusztulna el egy atomháború esetén, és azt kell mondanom természetesen, hogy ez dermesztő, rémisztő és rendkívüli módon ijesztő – mondta el Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán közzétett videójában. 

A politikus kiemelte:

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor, amikor a békemissziója során találkozott az ukrán, az orosz és a kínai elnökkel, valamint a török elnökkel is, és tárgyalt Donald Trumppal, akkor tett egy jelentést az Európai Tanács elnökének. Orbán Viktor három javaslatot fogalmaz meg. Tárgyalni kell a kínaiakkal, tárgyalni kell az oroszokkal, és tárgyalni kell a globális dél országaival is, csak így lehet békét teremteni.

Menczer Tamás hozzátette, magyar álláspont továbbra is változatlan, azonnali és feltétel nélküli tűzszünetre és béketárgyalásra van szükség.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.