Magyar Pétert a mentelmi jogával tartják sakkban + videó

A Tisza Párt elnökét ravaszul megfoghatták Brüsszelben.

2024. 10. 16. 15:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter mindent végrehajt. Jön a kérdés, hogy miért? Hát mert egy fogott ember – jelentette ki közösségi oldalára felöltött videójában Menczer Tamás. A kormánypártok kommunikációs igazgatója rámutatott: a Tisza Párt elnökét a mentelmi jogával tartják sakkban. „Hát Manfred Weber nyilvánvalóan elmondta Magyar Péternek, hogy

ide figyelj, öcsi! Te azt csinálod, amit mondunk. Mert pontosan tudjuk az összes botrányodat, tudjuk, hogy telefont loptál, ha nem azt csinálod, megvonjuk a mentelmi jogodat, és mehetsz a lecsóba”. 

– mondta az igazgató, majd rámutatott: így alakult ki ez a tengely és velük szemben kell Magyarországot megvédeni, erre pedig kiváló lehetőség a nemzeti konzultáció.

 

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.