Orbán Viktor: Én csak egy vidéki srác vagyok

Újabb videót osztott meg strasbourgi útjáról a miniszterelnök.

2024. 10. 13. 19:13
Prime Minister Viktor Orban presents the Hungarian EU presidency's program to the European Parliament in Strasbourg on October 9, 2024
Prime Minister Viktor Orban presents the Hungarian EU presidency's program to the European Parliament in Strasbourg on October 9, 2024 (Photo: Sandor Csudai)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Strasbourgban tartott nemzetközi sajtótájékoztatójáról osztott meg a közösségi oldalán egy videót Orbán Viktor. A sajtótájékoztatón az egyik riporter arról beszélt, Orbán Viktor köztudottan egy ikonná vált, és a példaképe a legnagyobb holland kormánypárt vezetőjének, Geert Wildersnek. Az újságíró ezek után arról kérdezte a miniszterelnököt, mit tanult a holland politikustól.

Ő a legkitartóbb, ez nem kérdés

– válaszolta a miniszterelnök, majd kitért az újságíró által említett ikondologra is. 

Tisztázhatnék egy dolgot? Én nem vagyok ikon. Vagy legalábbis soha nem volt ez a célom. Egy vidéki srác vagyok Magyarországról. Alapvetően csak az érdekel, hogy hogyan segítsem a magyarokat, és hogyan szolgáljam a magyarokat és a nemzetemet

– mondta a miniszterelnök, majd kiemelte, a liberálisok az akarata ellenére tették híressé, hírnevét a nemzetközi politikában Soros Györgynek köszönheti.  

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.