Sallai Nóra balesete óta bujkál a BMW tulajdonosa + videó

A Bors megtalálta a férfit, aki maga is megsérült a végzetes karambolban.

Forrás: Bors2024. 10. 12. 20:09
Mécsesek égnek a tragédia helyszínén Fotó: Kovács Dávid
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sallai Nórát és kisfiát ért halálos baleset után otthonában rejtőzik a karambolt okozó BMW tulajdonosa, mert fenyegető üzeneteket kap az interneten – írja a Bors. A lap megtalálta a férfit, aki

az Alsónémediben történt karambol idején az anyósülésen ült a vele közeli rokonságban álló sofőr mellett.

A Jóban Rosszban című sorozat nővérkéjét játszó színésznő éppen a kisfiát vitte volna haza szeptember 27-én, pénteken, amikor egy útkereszteződésben a kocsijába rohant a BMW. A baleset következtében az ötéves gyermek napokkal később, a kórházban elhunyt, a színésznő életéért pedig még küzdenek az orvosok.

A karambolban a BMW sofőrje és utasa, egyben a kocsi tulajdonosa is megsérült. A vezető agyrázkódást kapott, társának eltört a combcsontja, de őt már kiengedték a kórházból

– írja a Bors, amely meg is találta az erdélyi Ozsdoláról származó család bérelt házát Alsónémediben. Mezőgazdasági munkát vállaltak a környéken, elsősorban burgonyát és salátát szedtek. A fiatal férfi bizonyára sokáig nem tud majd dolgozni, hiszen egyelőre járni sem képes. Most szülei gondoskodására szorul.

A család tisztában van vele, hogy a tragédia után a BMW utasaira irányult a népharag. A balesettel foglalkozó cikkek alatt sok a fenyegetőző hozzászólás, ezért az ismerősök szerint nem csoda, hogy az autó tulajdonosát bújtatják a szerettei. A férfi talán már bánja, hogy a volánt átengedte társának, akiről a baleset óta már kiderült, hogy a vezetés előtt sem alkoholt, sem kábítószert nem fogyasztott.

A karambolt követően a rendőrség közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást. A minősítés a kisfiú halála után változott meg, így már halált okozó közúti baleset gondatlan okozása ügyében folyik a nyomozás, szakértők bevonásával. 

Borítókép: Mécsesek a tragédia helyszínén (Fotó: Kovács Dávid)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.