Tragédia: meghalt Sallai Nóra autóbalesetben megsérült ötéves kisfia

Feladta a harcot Sallai Nóra kisfiának a szervezete, az orvosok nem tudták megmenteni az ötéves Bende életét. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság most már halált okozó baleset ügyében folytatja Sallai Nóráék autóbalesetének nyomozását.

2024. 10. 07. 20:14
Sallai Nóra, a Jóban Rosszban színésznője szenvedett súlyos autóbalesetet az ötéves kisfiával Alsónémediben (Fotó: TV2)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhunyt a kórházban a Jóban Rosszban sorozat egykori színésznőjének, Sallai Nórának az ötéves kisfia, miután bő egy hete Alsónémediben a színésznővel együtt súlyos autóbaleset érte őket – írja a Blikk.

A lap azután jutott erre a következtetésre, hogy észrevették, változott a büntetőeljárás Sallai Nóra karamboljának ügyében.

Míg az előző héten a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás. Ez utóbbit maga a rendőrkapitányság is megerősítette a lapnak.

A Blikk ebből arra következtetett, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki életét vesztette. Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csak végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia a lap szerint.

Hozzátették, hogy

Sallai Nóra, bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás is. A halál bekövetkezte ezért csak a színésznő ötéves kisfiára, Bendére vonatkozhat a lap szerint.

Sallai Nórát azóta is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják, az állapota válságos, az ütközés során ugyanis több igen súlyos sérülést szenvedett, ennek mértéket még az orvosok sem tudták pontosan megállapítani.

A színésznőre még műtétek sora vár az elkövetkező hetekben, ehhez azonban vérre van szükség. Egy héttel ezelőtt országos irányított véradás indult Nóráért, amelyben színészkollégái és a Játékszín is részt vett. Többek között Jánosi Dávid és Gazdag Tibor is adott vért a színésznőnek, de folyamatosan, az egész országban lehet adományozni a plazmaadó pontokon jelenleg is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.