Végigmentek azon az útszakaszon, amin Sallai Nóra a balesete előtt + videó

Sok minden nehezíthette a kikanyarodást, a rendőrök jelenleg is vizsgálják a baleset körülményeit.

2024. 10. 10. 6:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra szeptember 27-én kisfiával, Bendével ugrott el Alsónémedi egyik kedvelt játszóterére, a mókázás után pedig kocsiba ültek és hazaindultak Dunaharasztiba. Azonban a Hunyadi és a Haraszti út kereszteződésénél összeütköztek egy, a főúton száguldó BMW-vel, ami letarolta Sallai Opeljét.

 A Bors most végighajtott a problémás útszakaszon:

Azt tapasztaltuk, hogy a helybelieknek igazuk van. A kereszteződés valóban okozhat gondot: a kihajtásnál nemcsak, hogy két tábla és egy villanyoszlop nehezíti a kilátást, de óvatosan araszolva kell kigurulni a főútra ahhoz, hogy biztosan meglássuk, ha valaki balról érkezik.

Araszolni kell, hogy lehessen látni a balról érkezőket (Forrás: Bors)

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen körülmények játszottak közre a tragikus balesetben, ezeket a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg is gőzerővel vizsgálja. Eközben Sallai még mindig válságos állapotban fekszik a kórházban. Kiderült, hogy állapota, bár kicsit javult, de jelenleg is súlyos – tették hozzá.

Sok minden nehezíti a kilátást (Forrás: Bors)

Borítókép: Helyszíni kép (Forrás: Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.