A falánk Gyurcsány már Ujhelyit is bekebelezte

Előre isznak a medve bőrére.

2021. 02. 24. 8:30
UJHELYI Istvn
Strasbourg, 2019. július 16. Ujhelyi István MSZP-s képviselõ az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kezdik elbízni magukat a baloldali politikusok. Jakab Péter parlamenti kirohanásait, Szabó Tímea végtelenül „kedves” és higgadt hozzászólásait figyelve ezt tapasztaljuk, de ez nem meglepő, hiszen már Gyurcsány Ferenc diktálja a tempót.

Úgy tűnik azonban, hogy a gyurcsányizmus nem áll meg a határnál, immár egészen Brüsszelig terjed. Ujhelyi István, a szocik Európai Parlamenti képviselője ugyanis egy viccesnek szánt posztot eresztett meg a Facebook-oldalán.

„Egyre gyakrabban harapok narancsba…” – írta a kép fölé, amelyen egy meghámozott narancs látható.

Vélhetően arra gondolt, hogy ő és az újdonsült Gyurcsány-féle, baloldali szivárványkoalíció a 2022-es választáson majd ripsz-ropsz, hamm, bekapja a Fideszt.

Ez a geg, valljuk be, a tárban maradt, mondhatni besült.

Néhány dolgot azért érdemes megjegyezni a szocialista politikus bejegyzése kapcsán, mégpedig a végtelen önhittséget, beképzeltséget és arroganciát.

Emlékszünk még a 2006-os Gyurcsány Ferenc vezetésével hazugságok sorozatával megnyert választásra? Ott a győzelem pillanatában narancsos buktát szolgált fel a mindig mértéktartó Gyurcsány a híveinek.

Győzni és veszíteni is tudni kell. Ez csupán intelligencia kérdése. Nos, a böszme egyiket sem tudja, ezt számtalanszor bebizonyította. Nagyon úgy tűnik, hogy Ujhelyire is átragadt a főnöke mentalitása, hiszen pökhendien előre iszik a medve bőrére.

Ez pedig az álmoskönyvek szerint nem túl szerencsés dolog. Az öntelt viselkedés nagyon könnyen visszaüthet, hiszen az nem szimpatikus a szavazópolgároknak, hogy a baloldalon egyre többen konkrét tettek és érdemi munka nélkül az ellenfelet pocskondiázzák, és előre ünneplik fennhangon a győzelmüket. Márpedig Ujhelyi ezzel a poszttal bizonyította, hogy átvette Gyurcsány visszataszító stílusát.

Hiába, aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.

 

 

 

 

 

 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.