Álhírkampányt indított a baloldal

Zajlik a Teleki Blanka Gimnázium akadálymentesítése, a balliberális sajtó továbbra is fake news-t gyárt.

2020. 08. 11. 5:55
TTH Csaba
Budapest, 2019. július 2. Tóth Csaba, az MSZP vezérszónoka felszólal a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításával és a nemdohányzók védelmével összefüggõ egyes törvények módosítását célzó javaslat vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. július 2-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár már javában zajlik a zuglói Teleki Blanka Gimnázium akadálymentesítése, a balliberális sajtó továbbra is azt hangoztatja, hogy semmi sem történik az ügyben. Két hete a 444.hu értekezett arról, hogy egy vonat alá esett diáklány közel egyéves rehabilitáció után nem tud visszatérni a régi iskolájába, mert a 120 éves épület nem akadálymentesített, s a tankerület nem tud forrást biztosítani a beruházásra. Ezzel szemben Rétvári Bence parlamenti államtitkár július végén arról számolt be, hogy első ütemben megindult a vizesblokk akadálymentesítése, augusztusban pedig a széklift is megérkezik.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Tóth Csaba (képünkön), Zugló MSZP-s ország­gyűlési képviselője mégis kétségbe vonta, hogy megvalósul-e az akadálymentesítés a szeptemberben kezdődő tanévre. Az Ezalényeg.hu nevű portál pedig Borbély Ádámot, a XIV. kerület fideszes önkormányzati képviselőjét gyanúsította azzal, hogy hazudott az akadálymentesítésről szóló beszámolójában.

– Tóth Csabáék a Facebookot is ellepték olyan hirdetésekkel, amelyek szerint „nem halad az akadálymentesítés”. Ám ezen már nem is lehet igazán meglepődni, hiszen a baloldalnak napi rutinjává vált az alternatív valóság építése. Az MSZP-s Korózs Lajos-féle álmentős videó fiaskójából sem voltak képesek levonni a megfelelő tanulságot, és továbbra is egyre újabb álhírekkel rukkolnak elő – mondta lapunknak Borbély Ádám.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.