Baloldali politikusok állnak a rasszista jelölt mellé

Bíró László a Facebookon az egekig magasztalta a neki kampányoló ismert baloldali politikusokat.

Forrás: Facebook2020. 10. 10. 12:21
Ellenzék Szerencsen
Forrás: Kunhalmi FB
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, Jakab Péter és Kunhalmi Ágnes is Bíró László mellett kampányol szombaton a szerencsi választókerületben.

Az ellenzék a szőnyeg alá söpörte Bíró László antiszemita megjegyzéseit, szerintük ők a szeretet és nem a gyűlölet pártján állnak.

Bíró László baloldali jelölt a borsodi 6-os választókörzet időközi országgyűlési képviselő-választásának finisében ezt írta közösségi oldalán: „Tiszaújvárosban, Szerencsen és Tarcalon lesznek holnap hazánk vezető politikusai, vagy fogalmazhatnám úgy: a kormánymédia által legtöbbet támadott személyek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már most lejárató cikkekben hozzák idelátogatásuk hírét. Ennyi patás ördögöt még nem látott Borsod és Hegyalja egy helyen!”

A botrányos kijelentéseiről, üzleti ügyeiről, és fenyegetőzéseiről hírhedt politikus szerint a jobb- és baloldali ellenzék így felsorakozott a kormánypárti Góliát ellen. Szerinte ennél szimbolikusabban nem is üzenhetett volna az ellenzék a kormánynak és a Fidesznek. Kijelentette, hogy az összefogás és nem a megosztottság, a szeretet és nem a gyűlölet pártján állnak. Hozzátette, a kormány még a folyamatos lejárató kampányával sem tud éket verni az ellenzék két oldala közé, a választók közé.

Bíró óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy olyan politikusokkal kampányolhat együtt, mint Kunhalmi Ágnes, Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter és Jakab Péter.

Kijelentette: ők azok, akik a hazát szolgálják és nem uralják, akik nap mint nap az emberek között vannak, értük dolgoznak és nem ellenük. Tette ezt ugyanazon a közösségi oldalon, ahol korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket írt. Budapestet például Judapestnek, az izraeli turistákat pedig tetűcsúszdásoknak nevezte.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.