Budapest nem cirkusz! címmel indít plakátkampányt a Fidelitas

Budapestet egyre méltatlanabb helyzetbe hozza az ellenzék, hiszen alkalmatlan és megbízhatatlan jelöltek jelentkeztek be a főpolgármesteri címért – mondta Böröcz László.

Forrás: MTI2019. 09. 03. 15:05
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Plakátkampányt indít a Fidelitas Budapest nem cirkusz! címmel – jelentette be Böröcz László országgyűlési képviselő, a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke kedden Zuglóban.

A Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátot bemutató sajtótájékoztatón Böröcz László azt mondta: Budapestet egyre méltatlanabb helyzetbe hozza az ellenzék, hiszen olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelöltek jelentkeztek be a főpolgármesteri címért, akik nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és akik mögött nincs semmilyen teljesítmény.

Egyetlen dologgal hívták fel magukra a figyelmet az elmúlt időszakban, azzal, hogy bohóckodtak – fogalmazott, hangsúlyozva: a nemzet fővárosa ennél sokkal jobbat érdemel, hiszen Budapest ma Európa egyik legbiztonságosabb, legélhetőbb és leglátogatottabb fővárosa.

„Mi azt szeretnénk, hogy ez a jövőben is így maradjon”, ezért indít a Fidelitas plakátkampányt, amelyen keresztül elmondják a fővárosiaknak: Budapest nem cirkusz, így a város vezetését nem lehet sem Karácsonyra, sem Berkire, sem Puzsérra bízni – mondta a politikus.

Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy Karácsony Gergely Zuglóban polgármesterként nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát. „Öt év alatt leamortizálta a kerületet, a pénzek kezeléséhez nem ért (...), sorra érik a parkolási botrányok” – sorolta.

„De mit is várunk egy olyan alkalmatlan polgármestertől, aki Észak-Pesten keresi Csepelt, aki Törökország fővárosát Isztambulban keresi, és aki ellentmondásba keveredik saját aláírásával is” – fogalmazott Borbély Ádám.

A budapesti Fidelitas elnöke Puzsér Róbertről azt mondta: hiába hangos és trágár, attól még nincs igaza, Budapestnek pedig nem egy műsorvezetőre, hanem egy városvezetőre van szüksége.

Berki Krisztián sem a főváros dolgaival foglalkozik, sokkal inkább személyeskedik – fűzte hozzá.

„Budapest sokkal többet érdemel, ezért ne bízzuk rájuk a város vezetését” – hangoztatta.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.