Darknetes pedofil fórumot számoltak fel, rengeteg magyar érintett + videó

Május 5-én nyolc helyszínen csaptak le a rendőrök, kézre került a bűnszervezet vezetője is. Az ő lakásán volt az a szerver, amely a darkneten pedofil fórumot tartott fenn, – a rendőrség tájékoztatása szerint a fórumot több ezer magyar és külföldi használta – írja cikkében az Origó.hu.

Forrás: origo.hu2021. 05. 07. 8:45
null
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyermekről készített pornográf tartalmak megosztására specializálódott fórum tagjai nagy mennyiségben tettek közzé és osztottak meg egymás között gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos felvételeket – áll a rendőrség honlapján olvasható tájékoztatásban.

A gyanúsítottak közül az egyik a saját kisgyermekét, míg a másik a négyéves testvérét is rendszeresen megerőszakolta, amelynek felvételeit szintén megosztották a fórumon.

A négy embert őrizetbe vették.

A fórum további felhasználóinak azonosítása folyamatban van – írja a rendőrség.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: YouTube

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.