Egy baloldali elemző szerint a járványban az elhunytak hozzátartozóit kellene kihasználni

Dömötör Csaba államtitkár hivatalos közösségi oldalán reagált egy baloldali elemző kijelentésére, melyben arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóinak.

Forrás: FACEBOOK.COM/DOMOTOR.CSABA.GOV2021. 03. 31. 9:11
null
Forrás: FACEBOOK.COM/DOMOTOR.CSABA.GOV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni. A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóinak. Még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte kétszázezer gyászolóval már »egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni.« Szerinte az ellenzék egyelőre »nem tudja kellőképpen(!) kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat«” – írta az üggyel kapcsolatban Dömötör Csaba államtitkár a közösségi oldalán megosztott nyílt válaszában.

„Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már »kellőképpen« kihasználta a gyászolók fájdalmát?

Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk: tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság” – értékelt az eset kapcsán az államtitkár.

Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni. A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról...

Közzétette: Dömötör Csaba2021. március 30., kedd

 

(Borítókép: A Pesti TV idézett műsora. Forrás: facebook.com/domotor.csaba.gov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.