Erőszakos fenyegetőző késes bűnözőt fogtak el a rendőrök

A szekszárdi rendőrök garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves helyi férfival szemben.

Forrás: police.hu2020. 08. 17. 11:42
null
Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szekszárdi rendőrök garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves helyi férfival szemben, aki szombat éjszaka minden előzmény nélkül szorította meg ismerőse nyakát, majd kést rántott – számolt be róla a rendőrség honlapján.

A rendőrök Szekszárd egyik terén 2020. augusztus 16-án az éjszakai órákban egy ott levő társaságot ellenőriztek, akiknek tagjai elmondták, hogy nem sokkal korábban egy ismerősük minden előzmény nélkül megszorongatta egyikük nyakát. Miután a többiek számonkérték, hogy miért csinálta ezt, a 25 éves helyi férfi elővett egy kést, és fenyegetőzni kezdett, valamint ismerőseit szidalmazta és provokálta.

A járőrök a verekedőt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, tettére azonban nem tudott magyarázatot adni.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a szekszárdi rendőrkapitányságon folytatják – olvasható a police.hu oldalon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.