Fellélegezhet a családja: előkerült Nicolas

Épségben, egészségben találták meg azt a 14 éves fiút, aki tegnap délben tűnt el budai lakásukból.

Végh Attila
2020. 08. 25. 9:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma reggel 8 órakor a Törökbálinti úton egy kerékpáros keresőcsapat önkéntesei megtalálták azt a 14 éves fiút, aki tegnap délben tűnt el biciklivel a budai, Ágnes utcai lakásukból. Sem telefon, sem pénz nem volt nála, családja, iskola- és sporttársai is aggódtak érte. A rendőrök önkéntesek támogatásával – melyben a Magyar Nemzet munkatársa is részt vett – egész éjszaka járták a budai hegyeket, keresve a fiút, akiről azt feltételezték, baleset érhette. Szerencsére nem történt baj, épségben, egészségben került elő, jelenleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi kapitányságán édesapja jelenlétében számol be arról, hol, kivel töltötte az éjszakát. Körözését visszavonták, Magyar Nemzet később részletes beszámolóval jelentkezik az eltűnés és a keresés körülményeiről.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.