Ganxsta Zolee is feladta a leckét a libernyákoknak

Demcsák Zsuzsára nagyon rájár a rúd.

2021. 03. 19. 8:45
null
Forrás: Képernyőfotó - Life TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Demcsák Zsuzsára nagyon rájár a rúd. A Life TV műsorvezetője rövid időn belül immár másodszor találta magát szemben a liberális őrületet, a gendersemlegességet bíráló vendéggel. Németh Kristóf után Ganxsta Zolee mondta el kendőzetlenül a véleményét a sokakat foglalkoztató témában.

Szókimondásáról híres rapper ezúttal sem hazudtolta meg magát, rendesen odamondott a politikai korrektség és a gendersemlegesség hirdetőinek. Ahogy fogalmazott nagyon gáznak tartja a gendersemlegességet és a politikai korrektséget is, valamint azt is, hogy a dolgokat nem lehet a nevükön nevezni.

„Annyira béna ez szerintem, hogy már azt se szabad kimondani, kimondtad, hogy fekete? Azt nem szabad kimondani egy emberről, hogy fekete. Akkor milyen, öcsém, mit mondjak rá?” – fogalmazott a politikai korrektség kapcsán, majd egy büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát.

Demcsák pedig, jó liberálisként, egyből kioktatta a rappert, hogy a színes bőrű kifejezést kellene használnia, és hozzátette, majd összeállít a kedvéért egy szótárat, hogy ha kulturált társaságba keveredne, legyen mihez nyúlnia.

Több sem kellett Ganxsta Zolee-nak, keményen megválaszolta a műsorvezető kioktató mondatait:

„A mai kulturált társaságok bénák és gagyik”

A teljes adást itt nézheti meg.

A népszerű rapper ezekkel a mondataival rendesen feladta a leckét a libernyákoknak, hiszen előszeretettel szerepeltették őt különböző show-műsorokban.

Ismerve a végtelenül toleráns, haladó gondolkodású, módfelett PC liberálisokat, lesz ebből felháborodás, az biztos.

Hiszen mindenkit csak addig „használnak”, amíg az illető az ő érdekeiket szolgálja, ha úgymond kibeszél a liberális kánonból, rendszerint ignorálják.

Drukkolunk Ganxsta Zolee-nak, hogy őszinte véleményéért ne büntesse majd meg a média haladó, liberális szárnya.

Mert ők aztán nem válogatnak az eszközökben.

Borítókép: Ganxsta Zolee; Forrás: Képernyőfotó – Life TV

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.