Gyors ügyintézés, ideális helyszín

Harmadik helyszínként a Kopaszi-gáton állt üzembe a kormányablak busz, amely hétvégenként könnyíti meg az ügyintézést.

2020. 07. 04. 17:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július első hétvégéjén a Kopaszi-gát ad otthont a kormányablak busz mobil ügyfélszolgálatnak. A programmal a járvány okozta veszélyhelyzet miatt elmaradt ügyintézések pótlását segítik, és ezen a hétvégén az érdeklődőket 8 és 16 óra között várják a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyekkel. A kiállított igazolványokat – a lakcímkártya és az ideiglenes személyi igazolvány kivételével – postai úton kézbesítik.

– A kormány sikeres védekezésének köszönhetően a kormányablakokban is visszaállhatott az ügyfélfogadás rendje, azonban a hónapok alatt jelentősen megnövekedett az intézendő ügyek száma.

Ezért kiemelt segítséget jelent az embereknek a hétvégi ügyintézés lehetőségének biztosítása. A busz a közösség által is használt találkozási pontokra, forgalmas helyekre vonul, ahol nagyon sok ember megfordul és helyben intézheti az ügyeit – jelentette ki lapunknak a helyszínen Simicskó István, Újbuda KDNP-s országgyűlési képviselője.

Szavai szerint nagy érdeklődés övezte szombaton a kormányablak busz szolgáltatásait. Láthatjuk – folytatta –, hogy az emberek örömmel fogadják ezt a lehetőséget, már a további helyszínek kapcsán (például Gazdagrét, Bikás park) is tettünk javaslatot. Azt szeretnénk, hogy az újbudai emberek közül is minél többen hozzáférhessenek az ügyintézésnek ehhez a különleges, gyors formájához – fogalmazott a Simicskó István.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.