Hé, jóember, van magának jegye?

Az ózdi polgármester Bástya elvtárs nyomdokain.

Juhász Attila
2020. 01. 08. 12:18
null
Forrás: Hír TV (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ózdi polgármester privát fürdőként használta a városi uszodát.

A Hír TV beszámolója szerint Ózd polgármestere és barátnője vasárnap kettesben töltött egy órát a Városi Thermárium és Tanuszoda wellness részlegén, emiatt pedig a fürdőzőknek másfél órával korábban el kellett hagyniuk a helyszínt. Az esetről videofelvétel is készült. A fürdő vezetése szerint korrekt üzleti megállapodás született, hisz a politikus húszezer forintért kibérelte a helyet kizárólagos használatra, amelyről számlát is kiállítottak.

Mintha csak visszamentünk volna néhány évtizedet az időben.

Bizonyára sokan emlékeznek még Bacsó Péter kultikus filmjére, a Tanúra, amelyben az emberek azért nem mehettek be az uszodába, mert ott Bástya elvtárs úszott. Ez abban a korban történt, amelyről eddig azt hittük, végleg leköszönt.

Mint kiderült, ez egyáltalán nincs így.

Sőt, amíg Bástya elvtárs esetében akadt egy Pelikán József, aki megkérdezte tőle: „Hé, jóember, van magának jegye? Magához beszélek, süket maga?”, Ózdon ez egyelőre csak nem következik be, hisz egy húszezressel a jobbikos Bástya Janiczák elvtárs megmenekült attól, hogy a település lakóival – azokkal, akik őt megválasztották – egy levegőt szívjon a fürdőben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.