Hidvéghi Balázs: A mai nap minden magyarról szól

A nemzeti összetartozás emlékhelyén üzent a magyarságnak Hidvéghi Balázs, európai parlamenti képviselő.

Forrás: Facebook2021. 06. 04. 13:20
null
Hidvéghi Balázs, a Fidesz képviselője az Európai Parlamentben. Fotó: Fred MARVAUX
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A nemzeti összetartozás napja rólunk szól, minden magyarról, mert mi mindig magyarunk maradunk, összetartozunk, egymásba kapaszkodunk és mindig felállunk a bajból – emlékeztetett Hidvéghi Balázs a közösségi oldalára feltöltött videóban.

A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: a történelem során oly sokszor akarták elvenni a hazát, a történelmet, a nyelvet, valamint a kultúrát a magyaroktól, de soha nem sikerült, a magyarság mindig felállt, aminek köszönhetően ma erősebben állhatunk, mint hosszú idő óta bármikor.

– Ez a mi hazánk, 1110 éve és minden magyar, éljen bárhol is a Kárpát-medencében tudja, hogy számíthat ránk és mi is számítunk őrá

– hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, majd hozzátette: Isten éltessen minden magyart a nemzeti összetartozás napján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.