Keménymag: A melegek a kirekesztőek

Az ellopott szivárvány nyomába eredt a Hír TV Keménymag című műsora. A Pride havában egy emberként túlmentek a barátságon. A műsorban kielemezték Bangóné újrainduló színi tanodáját és Cseh Katalin első napját az Európai Parlamentben. És a legújabb cicaharcról is szó volt, a legnagyobb magyar pártváltó, Hadházy Ákos ezúttal Márki-Zay Péter mozgalmának intett búcsút.

Forrás: Hír TV2019. 07. 10. 17:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Pride szervezői azt mondták, elegük van abból, hogy a hatalom másodrangú állampolgárként kezeli őket.

Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista azt mondta, idén szintet ugrott az egész őrület. Azt mondta, most már nem lehetett úgy felkelni az ágyból, hogy ne ez jött volna szembe, mivel rá van erőltetve a világra a kötelező tolerancia.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa szerint itt nem arról van szó, hogy a toleranciát kell gyakorolni és elfogadónak, megengedőnek kell lenni a melegekkel. Szerinte itt már ünnepelni kell, mert ha valaki nem ünnepel, akkor arról azt mondják, hogy homofób.

Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója nem érti miért állítják magukról a melegek, hogy másodrendűek, hiszen több újságírót sem engedtek be a Pride felvonulásra és Balázst is csak az után, miután eljátszotta, hogy a felvonulók közé tartozik.

A felvonuláson megkérdezettek legtöbbje azt állították nem szeretnének gyereket. A műsorban elmondták, úgy látják manapság már nem lehet vitatkozni a melegekkel, mert megbélyegzik az embert és emberi mivoltjában is megkérdőjelezik.

A teljes adás visszanézhető a Hír TV weboldalán és videómegosztó csatornáján is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.