Két lehetőség van…

Tűrnie kell Niedermüller Péternek, vagy…

2020. 07. 02. 19:14
null

Tűrnie kell Niedermüller Péternek, vagy…

Ha valóban nem bűncselekmény rémisztő képződménynek, borzalmasnak nevezni a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket, akkor két lehetőség van. Vagy azonnal meg kell változtatni a vonatkozó törvényeket, hogy amikor ismét elengedi gyűlölködéstől torzult fantáziáját egy magyarul beszélő balliberális, akkor az ellene lefolytatott vizsgálatot ne tudja bűncselekmény hiányában megszüntetni a rendőrség.

Vagy igaza van a lapos tévét lopó, kirakatokat betörő, szobordöntögető, lövöldöző gyilkos vadállatoknak, és semmi szükség a rendőrségre. Ha semmi szükség a rendőrségre, akkor megint csak két lehetőség van. Niedermüller Péternek vagy tűrnie kell, hogy gondolatban lehámozzuk róla azt a pár vonást, ami még utal arra, ő is Isten képmására teremtődött, és az így visszamaradó büdös, kocsonyás trutymót magas nyomású mosóval eltüntessük a közéletből.

Vagy az emberiség végleg megérett a pusztulásra. Ha az emberiség pusztulásra ítéltetett, akkor viszont nincs több lehetőség.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.