Kiderült, ki a kormányközeli fertőzött személy

Hollik István elkapta a koronavírust, de tünetmentes. Kontaktjai között nem találtak fertőzöttet.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 08. 27. 11:10
HOLLIK István
Budapest, 2019. április 18. Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. április 18-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiderült, hogy Hollik István lett koronavírusos, így Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és helyettese, Orbán Balázs – mint azt megírtuk – azért kerülhetett hatósági házi karanténba, mert egy szombati rendezvényen találkoztak a Fidesz kommunikációs igazgatójával.

Hollik István a Tranzit szervezőbizottságának tagja is volt, és az ő fertőzöttsége miatt döntöttek úgy, hogy biztonsági okból lemondják a hétvégén esedékes rendezvényt, amin Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott volna.

Hollik István a bejegyzésében leszögezte: minden járványügyi előírást betartott, nem járt külföldön, így egyelőre nem lehet tudni, honnan kapta el a fertőzést.

Utolértük a megfertőződött politikust, aki lapunknak elmondta, hogy szerencsére már nem mutat tüneteket, és rendkívül enyhe lefolyású volt nála a betegség. Hollik István a Magyar Nemzetnek megerősítette, két hétig otthon marad, és mindenben betartja a hatóságoknak a házi karanténra vonatkozó előírásait.

Úgy tudjuk, szombaton egy szabadtéri rendezvényen vett részt Hollik István, ahol kezet fogott a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és helyettesével.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.