Kocsis Máté felelősségvállalásra szólítja fel Karácsony Gergelyt

A zuglóiak „alkalmatlansági adót” kénytelenek fizetni a polgármesterük után – írta pénteki Facebook-posztjában Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, felszólítva Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltet, Zugló vezetőjét: viselje a felelősséget a helyi önkormányzatot a parkolási közbeszerzés miatt sújtó büntetésért.

Forrás: MTI2019. 04. 12. 14:08
Kocsis Mt
Budapest, 2018. mrcius 7. Kocsis Mt, Jzsefvros polgrmestere beszdet mond az Orczy-negyed tmogatsi szerzdsnek alrsn a jzsefvrosi polgrmesteri hivatalban 2018. mrcius 7-n. MTI Fot: Mnus Mrton Fotó: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közölte: „a napokban derült ki, hogy újabb egymillió forintba került Zuglónak Karácsony Gergely alkalmatlansága, mivel a Közbeszerzési Döntőbizottság megbüntette a helyi önkormányzatot a botrányos parkolási közbeszerzés miatt”.

Karácsony Gergely viselje a felelősséget és a saját fizetéséből tegye vissza a kerület kasszájába a pénzt! – szorgalmazza Kocsis Máté.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.