Már a baloldali propagandisták számára is nevetséges Karácsony és Szabó Tímea ötlete

Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor egyik legismertebb propagandistája, Hont András arról írt a saját Facebook-oldalán, hogy „Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel semmire. Sem a valóságra, sem a gyermekek nevelési és társasigényeire, sem a kegyeleti szempontokra” - vette észre a Mandiner.hu.

Forrás: origo.hu2020. 10. 29. 7:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindezt azok után, hogy – amint arról beszámoltunk – a Párbeszéd nevű mikropárt (melynek társelnöke Karácsony Gergely főpolgármester) olyan javaslatot nyújtott be a parlamentbe, amely szigorú feltételekhez kötné azt, hogy valaki a tömegközlekedésen utazhasson. Olyan szigorúakhoz, amelyeknek a nyugdíjasok nem tudnak megfelelni.

Hont indítékai az Origó.hu szerint a bejegyzés alapján nyilvánvalóak:

attól retteg, hogy a baloldal rengeteg hibája miatt tovább csökken a népszerűségük, és a Fidesz negyedszer is kétharmaddal győz,

ezért is próbálja abszurd módon azt sugallni, hogy Karácsony nem is ért egyet saját javaslatukkal.

Karácsonyék javaslata annyira abszurd, hogy a szerző – akit a szakmában a 2018-as kampányban Vona Gábornak hízelgő cikkei után kisújságírónak neveznek – is megállapítja: „Látom ellenzéki érzelmű, Karácsonnyal többnyire rokonszenvező idősebb ismerőseimet is, amint felháborodnak, és Karácsonynak tudják be az ötletet. Más fórumokon meg a vásárlási idősáv újbóli bevezetésének szintén párbeszédes javaslata miatt tört ki a népharag.”

Vagyis már a baloldali propagandasajtó munkatársai is rájöttek,

hogy Karácsony és Szabó Tímea önmaguknak is folyamatosan ellentmondó, csak a rombolásra törekvő tevékenysége miatt az eddiginél is több választó fordulhat el a baloldali pártoktól,

ezzel pedig hozzájárulnak a 2022-es, negyedik kétharmados Fidesz-győzelemhez.

„Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel sem a valóságra, sem a gyermekek nevelési és társasigényeire, sem a kegyeleti szempontokra” – írja végül Hont András.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.