Merkely Bélát választotta az év emberének az üzleti hetilap

A Figyelő szerkesztősége Merkely Bélát, a Semmelweis Egyetem rektorát választotta meg az év emberének a 2020-ban végzett, kimagaslóan magas szintű szakmai munkájáért és a magyar lakosság védelme érdekében végzett tevékenysége miatt.

Forrás: Figyelo.hu2021. 01. 14. 12:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az üzleti hetilap szerkesztősége immár hatodik alkalommal adja át ezt a díjat, de az elmúlt évekkel ellentétben most úgy érezték, hogy üzleti hetilapként a rendkívüli helyzet miatt nem feltétlenül a gazdasági szférából kell díjazottat választani, amellyel valószínűleg egyetértenek a magyarországi vállalatok vezetői és az olvasóik is.

Dr. Merkely Béla SOTE-rektor a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán Fotó: Móricz-Sabján Simon

A különleges, globális gazdasági visszaeséssel és pandémiával járó óesztendőben, valamint jelenleg is Merkely Béla munkájának kiemelkedő fontossága és jelentősége van. A díjazott szaktudása mellett a lakosság tájékoztatásában is kulcsszerepet játszott, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a koronavírus miatti járványt tudatosabban vészelje át az ország.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.