Na, kiket tart alkalmas kormányfőjelöltnek a volt szkinhedvezér?

Szebb jövőt!

Villányi Károly
2020. 07. 02. 8:30
Z. KÁRPÁT Dániel; SNEIDER Tamás; JAKAB Péter
Budapest, 2018. május 12. Sneider Tamás, a Jobbik új elnöke (k), Z. Kárpát Dániel (j) és Jakab Péter szóvivő (b) a párt tisztújító kongresszusa után tartott sajtótájékoztatón a Dürer Rendezvényházban 2018. május 12-én. MTI Fotó: Mónus Márton Fotó: Mónus Márton Forrás: MTI/Mónus Márton

Szebb jövőt!

Sneider Tamás, mozgalmi nevén Roy terjedelmes posztot tett közzé a Facebookon.

A volt radikális politikus arról értekezett, hogy kik lehetnek alkalmasak miniszterelnök-jelöltnek a baloldali térfélen. Az egykori szkinhedvezér kisebb vívódás után megnevezte Márki-Zay Pétert és Karácsony Gergelyt.

És akkor innentől szó szerint idézzük Sneidert:

„Öt érvem van mellettük. Röviden mindketten:

Kompromisszumkész politikusok.

Észérvekkel meggyőzhetőek.

Demokraták.

Jól és hitelesen képviselik a szociális ügyeket, ennek a területnek a felemelése pedig nekem is szívügyem, és úgy gondolom, hogy méltatlanul kevés figyelem és forrás jut oda jelenleg.

A főpolgármesteri és polgármesteri munkájuk alapján már jól és hitelesen megítélhető a politikájuk, nem zsákbamacskát veszünk velük.

Két értelmiségi ember, egyikük a vidéki Magyarországról, másikuk a fővárosból. Vidéki, konzervatív emberként közelebb áll hozzám Márki-Zay Péter reálisabb, földhözragadtabb gondolkodása, de Karácsony Gergely is bizonyította, hogy ki tud törni az örökké (túl)okoskodó, belpesti értelmiségi szerepből. Drukkolok nekik!”

Mit mondhatunk ezek után?

Szebb jövőt!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.