Olvasóinkhoz már megérkezett az oltás elhalasztásáról szóló SMS

Az oltásokra hamarosan sor kerül egy másik, de közeli időpontban.

Magyar Nemzet
2021. 03. 05. 14:37
Vials and medical syringe are seen in front of AstraZeneca logo in this illustration
Az AstraZeneca gyógyszeripari cég és az Oxfordi Egytetem közösen kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyaga. Fotó: Dado Ruvic/Illustration Forrás: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tisztelt Oltásra Regisztrált! Tájékoztatjuk, hogy az AstraZeneca-vakcinával hétvégére tervezett oltás technikai problémák miatt elmarad. így az Ön oltására is egy későbbi időpontban, de rövidesen sor kerül. Kérjük, hogy a csütörtökön SMS-ben kapott meghívóját vegye tárgytalannak. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Üdvözlettel: Vakcinainfo” – osztotta meg a Magyar Nemzettel egy olvasónk a nemrég kapott SMS-t.

Mint arról György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára is beszámolt az operatív törzs délelőtti sajtótájékoztatóján, a 18–59 év közöttiek AstraZeneca-oltóanyaggal való vakcinálása kapcsán technikai és adategyeztetési probléma történt. – Ez azt jelenti, hogy egy későbbi időpontban, de rövidesen sor kerül azok beoltására, akik megkapták az értesítést – fogalmazott a területi közigazgatásért felelős államtitkár.

Az oltások ettől eltekintve terv szerint folytatódnak, ez azt jelenti, hogy ezen a héten és a jövő héten is négyszázezer védőoltást fognak beadni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.