Önkéntes tesztelőket fuvarozott Orbán Viktor

A miniszterelnök váratlanul jelent meg az egyik Fejér megyei, önkéntes tesztelőket elosztó ponton, ahonnan ő maga vitte tovább a tesztelőcsapatot.

Forrás: Facebook2020. 11. 26. 17:02
null
forrás: Orbán Viktor, Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányfő közösségi oldalára felkerült felvétel szerint Orbán Viktor váratlanul megjelent az egyik Fejér megyei, önkéntes tesztelőket elosztó ponton, ahonnan ő maga vitte tovább a tesztelőcsapatot. A miniszterelnökön egyébként a protokoll szerint gyorstesztet is végeztek, mielőtt az autóba ült, ugyanis negatív teszteredmények nélkül nem indulhat el a csapat. Orbán a fiatalokat arról is megkérdezte, hogy milyen önkéntes tesztelőnek lenni.

A „bevetési egység” végül Tabajdon tesztelte le a helyi általános iskola tanárait.

Orbán Viktor a videó végén beszámolt arról, hogy pozitív tapasztalatokat szerzett, az ország működik,

a fiatalok pedig lelkesen segítenek abban, hogy ez így is maradjon. Fegyelmezetten, pontosan és elkötelezetten, sőt szeretetteljesen végzik a munkájukat a dolgozók – mondta a miniszterelnök.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.