Orbán Viktor értékel a frakcióülésen

A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt.

Magyar Nemzet
2019. 10. 16. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kihelyezett, kétnapos Fidesz–KDNP- frakcióülés kezdődik ma Balatonalmádiban. A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt.

A parlamenti képviselők értékelik az önkormányzati választások eredményét, illetve áttekintik az őszi ülé­s­sszak törvényhozási munkáját.

A korábbi évekhez képest bő egy hónapos késéssel kezdődik az őszi parlamenti idény a választási kampány miatt, információnk szerint október 21-én lesz az első ülésnap az Országgyűlésben. A kihelyezett frakcióülésen történtekről holnap sajtótájékoztatón számolnak be. Az orszá­g­gyűlési képviselőcsoportok kihelyezett üléseinek nagy hagyománya van.

A kormánypártok legutóbb, február 13–15-én szintén Balatonalmádiban tartották a kihelyezett frakcióülésüket, akkor a Brüsszellel folytatott bevándorlási vitáról, a májusi európai parlamenti választásról, illetve a kormány családügyi terveiről is tárgyaltak. Tavaly ősszel pedig Velencén tanácskoztak a Fidesz és a KDNP képviselői, akik akkor egy népesedéspolitikai, valamint egy bevándorláspolitikai-migrációs kabinet létrehozásáról is döntöttek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.