Orbán Viktor levelet írt a fideszes önkormányzati képviselőknek és polgármestereknek

Levelet küldött Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az önkormányzati választáson megválasztott minden fideszes képviselőnek és polgármesternek. A levelet Bereznai Csaba képviselő hozta nyilvánosságra.

Forrás: origo.hu2019. 10. 21. 12:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár győztünk, de sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk – írja a levelében Orbán Viktor. Közületek a legtöbben helyben is kormányzó erőkként fogtok dolgozni. Ahol Magyarország polgárai másra bízták a város irányítását, ott Rád is új feladat vár – folytatta.

„A legfontosabb, hogy mindig tartsd szem előtt: mi vagyunk az országépítők. Ezért arra kérlek, hogy saját településeden – akkor is, ha ellenzékben folytatod a munkádat – azt támogasd, ami jó a városodnak vagy a falvadnak. Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen. Országépítő munkánkat kormányzati szinten is folytatni fogjuk.

A következő években tovább növeljük a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítjük a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hozunk létre, és tovább csökkentjük a munkát terhelő adókat.

Megvédjük Magyarország határait, és nemet mondunk a bevándorlásra. Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első!”– írja Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke.

Levelét bajtársi üdvözlettel így zárja: Munkádhoz sok erőt és jó egészséget kívánok! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! – olvasható az Origo.hu-n.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.