Orbán Viktor: Ma kezdünk oltani a kínai vakcinákkal + videó

A miniszterelnök a járványügyi szakemberek véleményének meghallgatása után mindenkit arra biztatott, hogy oltassa be magát.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 02. 24. 10:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Fontos nap a mai, mert ma kezdünk oltani a kínai vakcinákkal

mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon közzétett videójában szerdán, amelyben arról is beszélt, hogy a helyzet nem könnyű, mert egyszerre itt van a jó hír, hogy több vakcina érkezett, és megnő majd a beoltottak száma, de közben a harmadik hullám fenyegeti Magyarországot. A miniszterelnök ezért arra kért mindenkit – az általa meghallgatott járványügyi szakemberekkel együtt –, hogy minél többen oltassák be magukat.

Könnyítésekről egyelőre nem lehet beszélni – tette hozzá a kormányfő, de kifejtette, hogy a már több mint nyolcvan százalékban átoltott idősotthonban lakók esetében megfontolják a látogatások lehetővé tételét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.