Szél Bernadett zöldségeket beszél

Újabb politikai nonszensz.

2019. 09. 13. 15:20
SZL Bernadett
Budapest, 2019. június 25. Szél Bernadett független képviselõ Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter éves meghallgatásán az Országgyûlés európai ügyek bizottságának ülésén az Országház Varga Béla-termében 2019. június 25-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila

Újabb politikai nonszensz.

Legújabb közösségi hálós bejegyzésében az egykori miniszterelnökjelölt azt a már megszokott ballib tételmondatot használta, hogy Magyarország nem demokrácia és nem jogállam.

A következőket írta állításának bizonyítására:

„...a ligetvédők heroikus akcióit, a momentumos Donáth Annát a Kossuth téren, minket, a köztévébe törvényesen belépő képviselőket, és most Pikó András józsefvárosi polgármesterjelöltet is szavak helyett erőszakkal akarják elhallgattatni.

Magyarország már nem demokrácia és nem jogállam. Viszont minden ideges túlreagálásban, minden rendőr vagy verőember mögé bújó politikus szemében ugyanaz van: FÉLNEK A NÉPTŐL!”

Tegyük helyre a dolgokat.

– Az úgynevezett ligetvédők, több alkalommal összecsaptak a rendőrökkel, erőszakkal akadályozták az ott folyó munkát, megrongálták az egyik alvállalkozó kocsiját.

– Donáth Annát azért igazoltatták a rendőrök tavaly decemberben egy tüntetésen, mert a Momentumosok füstbombát dobtak a rendőrökre, és mit ad Isten, a közöttük tartózkodó Donáth kezében is volt egy ilyen tárgy.

– A köztévés ellenzéki akcióról: a képviselők jogállásáról szóló törvény tiltja a közintézmény működésének megzavarását, az ott megjelent képviselők azonban bevallottan a televízió rendes működésnek működésének megzavarását szerették volna elérni.

– Pikó András és kampánycsapata – amennyiben beigazolódik a vád – súlyos törvénysértést követett el, hiszen törvénytelen mind a kampány résztvevői, mind az ajánlóíveken adataikat megadó választópolgárok szempontjából az, amit az ellenzéki összefogás aktivistái a VIII. kerületben tettek.

Szögezzük le, Szél Bernadett zöldségeket beszél, mert az ellenzéki oldal sorozatos törvénysértéseivel és jogellenes akcióival nem védhető meg a demokrácia és a jogállam. Ez nonszensz.

És még egy rossz hírünk van a képviselő-asszony számára. Az istenadta már döntött, háromszor egymás után, kétharmaddal.

Úgyhogy az nem kérdés, hogy a nép ítéletétől valójában kinek is van félnivalója.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.