Tordai Bence újabb szavazókat szerzett Tarlósnak

Ismét túl nagy volt a mellénye.

2019. 09. 14. 15:09
null
Fotó: Illyés Tibor

Ismét túl nagy volt a mellénye.

Tarlós István főpolgármester és Nagy István agrárminiszter a Margitszigeten elültette a három éve indult fővárosi faültetési program tízezredik és az országfásítási program első fáját pénteken.

Ez több volt, mint puszta kampányesemény, hiszen ez a fásítási program gyakorlatilag okafogyottá tette Karácsony Gergely (jelenleg éppen főpolgármester-jelölt) és a mögötte felsorakozott ellenzéki siserahad hazug fővárosi fairtási vádját.

Karácsony lányos zavarában oda is küldte maga helyett provokálni az ellenzék botrányairól híres figuráját, azt a Tordai Bencét, aki olyan, mint a Bourbonok, semmit sem tanul, de semmit sem felejt – hiszen eddig valamennyi szereplésével csak azt érte el, hogy egyrészt saját magát égette szénné, másrészt pedig jelentős mértékben növelte a kormánypártokra leadott szavazatok számát.

Most sem volt ez másképp. Ezúttal azonban, ha lehet még jobban emberére talált, hiszen Tarlós Istvánnak nem kell a szomszédba mennie egy-egy parádriposztért.

Mint ahogy kiderül az Index videójából, Tordai nagy mellénnyel érkezett megzavarni Tarlós sajtótájékoztatóját, de végül fülét, farkát behúzva, szűkölve volt kénytelen távozni, mert a főpolgármester parádésan helyre tette.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.