Tordai képtelen ötlete

Indul a Szoci Tourist.

2019. 04. 13. 13:49
Tordai Bence
Budapest, 2017. február 2. Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivõje sajtótájékoztatón reagál az Orbán-Putyin sajtótájékoztatón elhangzottakra az Országgyûlés Irodaházában 2017. február 2-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már az MSZP-Párbeszéd is elkezdte a kampányát. Az internetes szleng világában nemes egyszerűséggel csak betli-duónak nevezett formáció szemlátomást a májusi EP-választásnak úgy szeretne nekifutni, hogy ők is mondjanak valami baromi nagyot, hogy überelni tudják a DK blöffjét az Európai Egyesült Államok víziójáról.

Csatába is küldtek két sokat próbált harcost. A szocik részéről a már számtalan alkalommal szénné égett Bárány Balázs, a Párbeszéd részéről pedig a kormánypárti politikusok körül piaci légy pimaszságával köröző Tordai Bence vett részt a két párt közös performanszában.

Az új ötlet nem más, mint, hogy Magyarország mielőbb csatlakozzon az eurozónához ezzel is bizonyítva – Tordai szavaival élve – „a mag-Európához akar-e tartozni az ország vagy a periféria része lesz.”

Bejelentették, hogy a „magasztos cél” érdekében pályázatot írnak ki a magyar euró megtervezésére. A fődíj pedig nem más, kapaszkodjanak meg: egy őszi kétnapos brüsszeli utazás.

Kiváló ötlet!

Legalább a pártszövetség május után Brüsszelről lemaradó képviselői nem maradnak munka nélkül, idegenvezetőként remek állásuk lesz a frissen gründolt Szoci Touristban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.