Varga Judit a világ legbefolyásosabb politikusnői között

Húsz olyan politikusnőt mutatott be az egyik legismertebb holland hetilap, akik megítélésük szerint a 2020-as esztendő legbefolyásosabbjai közé tartoznak.

2020. 01. 02. 12:47
VARGA Judit
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Húsz olyan politikusnőt mutatott be az egyik legismertebb holland hetilap, akik megítélésük szerint a 2020-as esztendő legbefolyásosabbjai közé tartoznak. A listán a magyar igazságügyi miniszter, Varga Judit is helyet kapott, amire a politikus saját Facebook-oldalán is kommentárt is fűzött.

„Hogy mik nem történnek. A legnépszerűbb holland politikai hetilap, a Elsevier Weekblad többek közt a belga, az új-zélandi és a finn miniszterelnök és a szlovák elnök asszony társaságában 2020 húsz befolyásos politikusnője közé sorolt és Orbán Viktor elbűvölő ágyújának és bájos exügyvédnek nevez, akinek arról kellene meggyőznie a világot, hogy Magyarország egészséges jogállam. Ha csak ezen múlik, ám legyen” – írta Varga Judit.

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/photos/a.2025259724159640/3013163348702601/?type=3&theater

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.