Volner János: A Jobbiknak terhessé vált Hegedűs Lórántné személye

Volner János szerint Hegedűs Lórántné azért lépett ki a Jobbikból, mert a párt nem akart egy újabb botrányos képviselőt. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa az ECHO TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: meggyőződésem, hogy kompenzációként fel fognak neki ajánlani egy jól fizető állást a pártalapítványnál.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 27. 12:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb húzónév hagyta ott a Jobbikot, kilépett Hegedűs Lórántné azért, mert a posztkommunistákkal vállal közösséget a párt. Gyöngyösi Márton viszont tegnap azt magyarázta: a párt múltja – tehát Hegedűsné politikai hagyatékát is beleértve – valójában csak egy politikai termék volt.

Volner János úgy fogalmazott, számított rá, hogy Hegedűs Lórántné önként fog kilépni a Jobbikból.

Meggyőződésem, hogy Sneider Tamásék azért döntöttek így, mert nem akartak egy újabb botrányos képviselőt. Nem akarták, hogy újabb és újabb felvételekkel tudják tematizálni a közbeszédet – vélekedett Volner János, aki szerint ez áll a lemondás hátterében.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa biztos abban is, hogy Hegedűs Lórántné vissza fogja adni parlamenti mandátumát. Kompenzációként fel fognak neki ajánlani egy jól fizető állást a pártalapítványnál, az őt ért anyagi hátrányokért.

Gyöngyösi Mártonról azt mondta: gátlástalan gazemberség, amit tanúsít. Ismerem a politikai pályafutását, meggyőződésem, hogy amikor a zsidó származású képviselők listázásáról beszélt, azok őszinte mondatok voltak. Most színészkedik, most játssza meg magát, mert szükségük van a baloldali szavazókra – magyarázta.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.