Zacher Gábor: Oltás mindenek előtt!

Zacher Gábor korábban úgy nyilatkozott, hogy bizalmatlan a kínai vakcinával. Egy friss interjúban azonban már más álláspontot képviselt – közli cikkében a Ripost.hu.

Forrás: ripost.hu2021. 03. 04. 9:46
Zacher Gbor;
Budapest, 2017. november 27. Zacher Gbor toxikolgus, a Honvdkrhz srgssgi centrumnak forvosa, a Magyar Fiatalokrt dj kitntetettje beszl az tadnnepsgen a budapesti Dek 17 Gyermek s Ifjsgi Mvszeti Galriban 2017. november 27-n. MTI Fot: Mohai Balzs Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ismert toxikológus az ATV Híradójának beszélt arról, hogy igazából teljesen mindegy, hogy melyik vakcinát adatjuk be magunknak, mindegyik jobb, mint maga a fertőzés. Zacher Gábor egy hasonlattal élve írta le a jelenlegi helyzetet, miszerint a mérleg egyik serpenyőjében a fertőzés, a tüdőgyulladás, a sokszervi elégtelenség, a lélegeztetőgép és a halál van, míg a másikban az öt elérhető vakcina. Így fogalmazta meg a véleményét:

– Oltás mindenek előtt!

Zacher Gábor Fotó: MTI/Mohai Balázs

Zacher hozzátette: ahogy tanuljuk ezt a betegséget, meg kell változtatni az embernek a véleményét, mert a betegségnél mindegyik oltás jobb. Szerinte, ha nem lesz átoltottság rövid időn belül, akkor még sok ezer honfitársunk bele fog halni a Covidba.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.